به گزارش گروه حوزه و دانشگاه "مهر" اين تفاهم نامه كه به امضاء مهندس سيد علي ميلاني مدير عامل بانك تجارت و دكتر سيد محمد تقي صالحي سرپرست دانشگاه مي رسد شامل 9 ماده است.
بر اساس اين تفاهم نامه، دانشگاه علم و صنعت و بانك تجارت همكاري هاي تحقيقاتي و علمي جامعي را در بخش فناوري اطلاعاتي (IT)، بانكداري الكترونيك، پول مجازي و فعاليت الكترونيكي مرتبط با بانك به انجام مي رسانند. زمينه هاي همكاري علمي و تحقيقاتي در بررسي كارشناسي دوجانبه تعيين خواهد شد و در صورت تمايل طرفين طي تفاهم نامه هاي متمم به امضاء خواهد رسيد.
همچنين بانك تجارت از پايان نامه ها و پروژه هاي تحقيقاتي دانشجويان دوره هاي كارشناسي ارشد و دكترا در زمينه بانكداري اكترونيك بنا به تشخيص، حمايت مالي خواهد كرد.
بر اساس ماده ديگري از اين تفاهم نامه، دانشگاه همكاري هاي لازم را در زمينه اجراي كامل طرح بانكداري الكترونيك در يك پروسه دو ساله به شكلي كه پول مجازي جايگزين كامل پول كاغذي در پرداخت هاي دانشگاه شود را به انجام مي رساند. حداكثر مدت زمان تعيين شده جهت آماده سازي و ارائه و اجراي طرح از طرف بانك در فضاي اختصاص يافته از طرف دانشگاه تا پايان سال جاري مي باشد.
گفتني است برخي از مواد اين تفاهم نامه از جمله صدور كارت هاي اعتباري جهت دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاه در راستاي ترويج و توسعه فرهنگ استفاده از پول الكترونيكي و حمايت از جوانان دانشجوي ايران اسلامي از قبل اجرا شده و امروز تحت عنوان " سومين شهرك بانكداري الكترونيك " رسما افتتاح مي شود.
نظر شما